whatIFF is een initiatief van Marijne Vos.

img_0916

Mijn ouders hebben mij opgevoed met de boodschap “als je iets wil, dan kun je alles”. En alles is wat ik wou. Ontdekkingsreiziger, diepzeeduikster en rijk. Beroepen waarin de wereld zich voor mij ontvouwt. Waarin ik unieke ervaringen opdoe en daarmee ook zelf uniek ben.

Deze aspecten vraag ik ook van de inhoudelijke opdrachten die ik doe. Ik wil de mogelijkheden ontdekken en vernieuwing tot stand brengen. Iets moois en waardevols neerzetten. Dit doe ik door nieuwsgierig te zijn, een duidelijke visie te hebben op het vraagstuk en mijn realisatiekracht en betrokkenheid in te zetten om te komen tot een unieke waarde-propositie. Dit zijn opdrachten waar ik mijn tanden in ze. Ik ontwikkel een idee en zorg ervoor dat het ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt, klik hier om aantal voorbeelden te lezen.

Naast inhoudelijke opdrachten, voer ik ook veel korte opdrachten uit. In deze opdrachten gaat het om inspiratie, het overbrengen van andere ideeën en spelen. Ik ben dan weer acht jaar oud, degene die spelletjes verzint voor mij zusje en mijn klasgenootjes. Ik laat zien wat mogelijk is en geef vertrouwen aan degene waarmee ik samen de bijeenkomst vorm geef. Ik bied hierin toegevoegde waarde door mijn originele aanpak en creativiteit. Dit zijn kortdurende procesbegeleidings-opdrachten waarin ik mensen in beweging krijg, door mijn enthousiasme, klik hier om aantal voorbeelden te lezen.

En als ik niet werk dan ben ik de gekke moeder van Tom, de vriendin van Bart of degene die met te veel wind op een surfplank staat.

Hieronder enkele citaten over mij van mensen die mij goed kennen:

 Ik heb het genoegen gehad vaak en intensief samen te werken met Marijne bij nieuworganiseren.nu. Ik heb veel van haar geleerd. Marijne is een energieke en creatieve persoon met een scherpe blik voor relaties en onderhuidse spanningen. Zij weet die spanningen altijd op een prettige manier boven tafel te krijgen en om te zetten in positieve energie. Ben Kuiken, nieuworganiseren.nu

Bij een groot event voor het Servicebedrijf had ik hulp ingeroepen van onder andere Marijne. Op het moment dat Marijne binnenkwam wist ik dat het goed zou worden. Marijne heeft zoveel speelse ideeën en kan zo goed andersom denken, dat werkt heel inspirerend. Zij blijft betrokken, houdt de details in de gaten en gaat alleen voor het beste. De samenwerking met Marijne vond ik heel fijn. Het event is een groot succes geworden. Als je echt iets anders wilt organiseren, dan het geijkte, moet je echt Marijne bellen. Nel van der Meulen, hogeschool Arnhem en Nijmegen

“Werk je samen met Marijne, dan weet je zeker dat de inhoud van het werk scherp is, dat er passie zit in het proces en dat er ook ruimte is voor lol en lekker eten tussendoor. Samenwerken met Marijne is een waar genoegen! “ Saar Francken, saarfrancken.nl

“Marijne is vooral erg creatief en inspirerend. Zij kan mensen en ideeën verbinden waardoor nieuwe en mooie dingen ontstaan. Precies de juiste combinatie van hart en hoofd waardoor ze het goede herkent en het beste in mensen naar boven haalt. Daarmee helpt zij organisaties en maakt ze mensen gelukkiger”
 Michel Vos, World of Ideas

 “Marijne is een energiek en betrokken persoon. Een creatieve Amsterdamse avonturier! Ze heeft een persoonlijke, eerlijke benadering en staat altijd open voor nieuwe plannen, ontmoetingen en ervaringen.”
Hiske Dermout Cramer, Gemeente Amsterdam