VOOR SIOO: DIT IS NIET DE GOEDE WEBSITE KLK HIER: MARIJNEVOS.NL VOOR DE JUISTE WEBSTE.

Vanuit whatIFF help ik organisaties met

1. het ontwikkelen van een nieuwe waarde propositie
2. het vergroten van de impact van jongeren binnen de organisatie.
3. het creëren van inspiratiemomenten

1. Het samen ontwikkelen van een nieuwe waarde propositie.
Hoe zorg ik ervoor dat ik een aantrekkelijke organisatie wordt voor mijn toekomstige klanten?
Meer informatie, lees hier mijn online boek..

  • Het opzetten van een programma voor de ontwikkeling jonge talentvolle leiders. Samen met opdrachtgevers en interim-managers onderzoeken we hoe K+V een bijdrage kan leveren aan toekomstige uitdagingen van zorg-, onderwijs en overheidsinstellingen door de inzet van sprankelende en vernieuwende leiders.
  • Hoe kan een belangenbehartiger in de toekomst meer waarde toevoegen aan (potentiële) leden?Voor FNV Zelfstandigen heb ik deze vraag beantwoord door onderzoek te doen naar innovatieve en vernieuwende waarde modellen. Dit hebben we gedaan nieuwe prototypes van waarde modellen voor FNV Zelfstandigen te ontwerpen en deze zowel kwalitatief als kwantitatief te toetsen bij potentiële leden, leden en experts.

2. Het vergroten van de impact van jongeren in de organisatie.
Hoe kan ik als talent mijn toegevoegde waarde binnen de organisatie vergroten?
In deze opdrachten hou ik twee belangrijke principes in de gaten: 1. Ik laat de jonge talenten zoveel mogelijk zelf doen: zij moeten zelf de verantwoordelijkheid nemen en leren van deze opdracht. 2. Ik  zie volledig als gelijkwaardige partner en bied geen antwoorden, ze hebben zelf de kennis, wij kunnen ze alleen anders naar het probleem laten kijken.

  • Binnen de provincie Noord Holland ondersteun ik een groep jonge medewerkers  bij hun opdracht: het versterken van pioniers en het vergroten van innovatief leiderschap binnen de organisatie. Dit heb ik gedaan door het geven van training zelforganisatie, organiseren van interne bijeenkomsten en in de rol van sparringspartner.

3. Het creëren van inspiratiemomenten
Ik wil een bijeenkomst organiseren voor medewerkers/klanten/leden/ van alles en nog (streep door wat n.v.t. is) om hiermee nieuwe inzichten op te doen, ervaringen uit te wisselen en energie te creëren.

* Dialoogsessie: Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke acties.
*Proaction cafe:  Proaction cafe is een combinatie van Open Space en World cafe. In deze bijeenkomst worden vragen, projecten en ideeën onderzocht en tot concrete acties omgezet.
* Innovatief aan de slag met je Business Model: In deze workshop leren deelnemers hoe ze meer waarde kunnen toevoegen aan hun klanten door vernieuwende ideeën toe te passen op hun huidige Business Model.
* Speeddaten met nieuwe generatie ondernemers:  In de workshop wisselen medewerkers ideeën uit met jonge ondernemers.

Schermafbeelding 2013-09-13 om 15.12.35

 

Help ik heb een frisse blik nodig van buitenaf… Soms heb je iemand nodig die een uurtje met je meedenkt en aanvult of aanschuift bij een overleg om hierin een nieuwe invalshoek te bieden. Heb je behoefte aan een verrassende invalshoek of een nieuw perspectief op een bestaand vraagstuk? Dan kun je gebruik maken van de whatIFF strippenkaart. De strippenkaart kan voor 450 euro ingewisseld worden voor vijf inspiratiemomenten (gesprek, workshop, overleg etc.) met mij of met iemand anders uit mijn netwerk.